Chesterfield meubels

Chesterfield meubels kopen? Onze professionals voorzien u graag van professioneel aankoopadvies. Hugo Wonen is dan ook de meubelexpert in Utrecht en omstreken. Zo hebben wij verschillende designmeubels in ons assortiment. U kunt natuurlijk terecht voor traditionele Engelse meubels zoals Chesterfield meubels. Naast deze meubels kunt u bij ons terecht voor Richmond meubels, Passe Partout, MondiArt en nog veel meer designer meubels. Heeft u vragen over meubels binnen het assortiment van Hugo Wonen? Neem dan gerust contact met ons op of kom gerust langs in een van onze filialen. 

Traditionele Engelse stijl – Chesterfield meubels

Bent u dol op Engeland en nog belangrijker, de stijl van de Engelse meubels? Dan zijn onze Chesterfield meubels zeker een aanrader. Deze meubels stralen klasse en kwaliteit uit. Veel ondernemers kiezen ook vaak voor zakelijke meubels in hun kantoor, aangezien deze meubels klasse uitstralen. Naast ondernemers, kiezen ook veel mensen ervoor die deze traditionele engelse stijl van meubilair, terug willen laten komen in hun huiskamer. Kortom, met de Chesterfield meubels van Hugo Wonen, kunt u verschillende kanten op. Altijd op de hoogte blijven van meubels die nieuw binnenkomen in ons assortiment? Zorg er dan voor dat u ons volgt op Instagram

Chesterfield-meubels

Materiaal en kwaliteit 

Chesterfield meubels stralen natuurlijk niet zomaar klasse en kwaliteit uit. Bij het produceren van deze meubels worden dan ook de hoogste kwaliteit materialen gebruikt. Zo is ieder bankstel of stoel, voorzien van echt leer. Echt leer in combinatie met de traditionele engelse designstijl, laat de klasse van de meubels dan ook naar voren komen. Wanneer u ook eenmaal een Chesterfield meubel bij Hugo Wonen aanschaft, bent u er zeker van dat u vele jaren kunt genieten van dit bankstel. Wilt u meer informatie over onze meubels? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen over onze Chesterfield meubels? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 030-2670819 of stuur een e-mail naar info@hugowonen.nl. Verder is het ook mogelijk om onze showroom in Utrecht of Rijneke te bezoeken. Adres Utrecht: Australiëlaan 38, 3526 AB Utrecht. Adres Rijneke: Rijndijk 2H, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk.

Account