Chesterfield meubels

Chesterfield meubels kopen? Onze professionals voorzien u graag van professioneel aankoopadvies. Hugo Wonen is dan ook de meubelexpert in Utrecht en omstreken. Zo hebben wij verschillende designmeubels in ons assortiment. U kunt natuurlijk terecht voor traditionele Engelse meubels zoals Chesterfield meubels. Naast Chesterfield kunt u bij ons terecht voor Richmond meubels, Passe Partout, MondiArt en nog veel meer designer meubels. Heeft u vragen over Chesterfield meubels binnen het assortiment van Hugo Wonen? Neem dan gerust contact met ons op of kom gerust langs in een van onze filialen. 

Traditionele Engelse stijl – Chesterfield meubels

Bent u dol op Engeland en nog belangrijker, de stijl van de Engelse meubels? Dan zijn onze Chesterfield meubels zeker een aanrader. Chesterfield straalt klasse en kwaliteit uit. Veel ondernemers kiezen ook vaak voor chesterfield meubels in hun kantoor, aangezien deze meubels klasse uitstralen. Naast ondernemers, kiezen ook veel mensen ervoor die deze traditionele Engelse stijl van meubilair, terug willen laten komen in hun huiskamer. Kortom, met de Chesterfield meubels van Hugo Wonen, kunt u verschillende kanten op.

Materiaal en kwaliteit 

Chesterfield straalt natuurlijk niet zomaar klasse en kwaliteit uit. Bij het produceren van deze meubels worden dan ook de hoogste kwaliteit materialen gebruikt. Zo is iedere Chesterfield bankstel of Chesterfield stoel, voorzien van echt leer. Echt leer in combinatie met de traditionele Engelse designstijl, laat de klasse van Chesterfield dan ook naar voren komen. Wanneer u ook eenmaal een Chesterfield meubel bij Hugo Wonen aanschaft, bent u er zeker van dat u vele jaren kunt genieten van dit bankstel. Wilt u meer informatie over onze meubels? Neem dan gerust contact met ons op.

Chesterfield meubels

Contact

Heeft u vragen over onze meubels? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 030-2670819 of stuur een e-mail naar info@hugowonen.nl. Verder is het ook mogelijk om onze showroom in Utrecht of Rijneke te bezoeken. Adres Utrecht: Australiëlaan 38, 3526 AB Utrecht. Adres Rijneke: Rijndijk 2H, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk. Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van ons assortiment.

Account