Elektrische sfeerhaard led

Elektrische sfeerhaard led kopen? Kies voor de beste elektrische sfeerhaarden van de Benelux. Hugo Wonen is al jaren actief binnen de sfeerhaarden en meubelbranche. Door de jaren heen hebben wij nauwe banden opgebouwd met onze leveranciers, waardoor wij altijd voorzien zijn van de beste elektrische sfeerhaarden led. Met onze elektrische sfeerhaarden bent u altijd zeker van een warme sfeer in uw woning. Stoken is verleden tijd. Onze elektrische sfeerhaarden kunt u overal plaatsen, u hoeft alleen maar een stekker in het stopcontact te steken.Wilt u het allemaal nog strakker maken? Kies dan voor een wandmeubel met elektrische sfeerhaard.

Beste elektrische haard – elektrische sfeerhaard led

Klanten die kiezen voor Hugo Wonen, kiezen voor de beste elektrische sfeerhaarden. Onze elektrische sfeerhaarden zijn voorzien van LED verlichting, waardoor deze haarden beschikken over een 3D vlameffect. De vlammen zien er realistischer uit dan ooit tevoren. Op onze productpagina, ziet u direct het verschil tussen sfeerhaarden die wij verkopen en andere sfeerhaarden die niet voorzien zijn van het 3D vlameffect. 

Elektrische sfeerhaard led kopen

Wilt u een mooie elektrische sfeerhaard led die voorzien is van een realistisch vlameffect? Kies dan voor de elektrische sfeerhaarden van Hugo Wonen. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan elektrische sfeerhaarden. Zo kunt u kiezen voor een ingebouwde sfeerhaard, vrijstaande sfeerhaard, sfeerhaard aan de wand of voor een sfeerhaard met wandmeubel. Wanneer u eraan zit te denken om een elektrische sfeerhaard led te kopen, raden wij u ook aan om onze aanbiedingen te bekijken. Wilt u altijd op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en trends binnen de sfeerhaarden branche en meubelbranche? Zorg er dan voor dat u ons op onze social media kanalen, Facebook en Instagram volgt. 

Voordelen van een elektrische sfeerhaard led

Onze elektrische sfeerhaarden led, kennen veel voordelen ten opzichte van de gebruikelijke haarden. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor een elektrische sfeerhaard led, hieronder vindt u een aantal voordelen.

  1. Veilig

De elektrische sfeerhaard is erg veilig. De vlammen zien er realistisch uit, maar stoten geen hitte af. Er is dus geen sprake van echte vlammen. 

  1. Onderhoud

Een echte haard kent veel onderhoud. Er komt veel rook vrij, waardoor u ervoor moet zorgen dat het rookkanaal niet verstopt kan raken.

  1. Praktisch

Een elektrische sfeerhaard is stukken praktischer dan een echte haard. U hoeft de elektrische sfeerhaard alleen te plaatsen op de gewenste plek en de stekker in het stopcontact te plaatsen.

  1. Stijlvol

De elektrische sfeerhaard led zorgt niet alleen voor sfeer, het ziet er ook nog eens erg stijlvol uit. Wilt u ervoor zorgen dat uw sfeerhaard naadloos aansluit in uw woning, dan kunt u ook kiezen voor een sfeerhaard met wandmeubel.

elektrische sfeerhaard led

Contact

Heeft u vragen over een onze elektrische sfeerhaard led? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 030-2670819 of stuur een e-mail naar info@hugowonen.nl. Verder is het ook mogelijk om onze showroom in Utrecht of Rijneke te bezoeken. Adres Utrecht: Australiëlaan 38, 3526 AB Utrecht. Adres Rijneke: Rijndijk 2H, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk.

Account