Hjort Knudsen

Veelzijdig meubelproducent Hjort Knudsen is een zeer veelzijdig producent, zowel wat betreft stijlen als combinaties van het afzonderlijke product.

In onze eigen fabrieken produceren wij moderne meubelsystemen, traditionele bankstellen en designproducten - evenals een breed scala aan recliner-, club- en functiesfauteuils. Alle producten zijn leverbaar in meer dan 200 dessins, meerdere lederkwaliteiten en meerdere kleuren. Daarnaast zijn er diverse poten voor de bankstellen en diverse voeten voor de fauteuils beschikbaar.

Hjort Knudsen produceert tevens producten die volledig uit hout – eiken of beuken - bestaan.

Kwalitiet

Onze meubelen moeten jarenlang mee kunnen. Dit uitgangspunt is daarom de basis voor het ontwerp en de keuze van de materialen voor de gestoffeerde meubelen. Enige uitzonderingen daargelaten zijn al onze banken voorzien van koudschuim in de zitting, rug en armleuningen. Het frame bevat Nosak veren, met sterke elastische singles in de rug. De belangrijkste onderdelen van het frame zijn gemaakt van massief hout of berken multiplex.

Onze fauteuils zijn ook voorzien van koudschuim en Nosak veren in zowel de zitting als de rug, en de armleuningen zijn gemaakt van sterk berken multiplex.

Doel

Wij hebben ons als doel gesteld altijd de beste meubelen te ontwikkelen met design een eigentijds en een optimaal zitcomfort.

Ons motto is: more value for your money.

Hjort Knudsen is volledig verantwoordelijk voor het gehele meubelproductieproces. Wij creëren onze eigen ontwerpen en onze producten worden in onze eigen fabrieken geproduceerd, waar we functionaliteit en zitcomfort testen.
hetanker-knop

Het Anker

recor

Recor Home

koopmans-knop

Koopmans

Account