HTL Innovator in lifestyle-concept

Onze visie is om een ​​innovator in lifestyle-concept te zijn. Dit drijft onze ambitie om een ​​wereldleider te zijn met sterke merken, onze product portfolio voortdurend te vernieuwen en nieuwe vraag te creëren. In combinatie met onze strategische focus op productie-expertise en retail excellentie, is het succes van ons bedrijfsmodel verzekerd. In ons streven om een ​​geweldig bedrijf te zijn en bewonderd door onze klanten.
Vijf unieke collecties om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Met de vijf collecties die ze aanbieden spelen ze in op de markt en daarmee richten wij op de verschillende levensstijl vereisten en ontwerp voorkeuren.

HTL heeft vijf verschillende collecties; Gallery, Muse, Domicil, Relax Studio en Fabbrica, ons nieuwste lijn, daarmee spelen we in op de vraag van de huidige markt. HTL wilt dicht bij de ontwerp behoeften van de consument staan ​​en daardoor de markt beter van dienst zijn.

De verzamelcollectie biedt moderne eigentijdse ontwerpen voor een moderne levensstijl. Muse is geïnspireerd op de Franse Franse flair en Dubicil belichaamt klasse en verfijnd vakmanschap. De meest recente merktoevoeging van HTC, Fabbrica, is voor diegenen die willen genieten van een ontspannen, gecentreerde on prakticiteit, minimalisme en functionaliteit.

Fabbrica is het gezicht van stof in Scandinavisch design. Het biedt een hoge kwaliteit van kunstenaarschap en toch moet het echt veroorloofbaar blijven als materiaal. Deze nieuwe collectie stelt ons in staat ons marktaandeel uit te breiden naarmate we een nieuw klantensegment ontdekken.

Daarnaast zal een geheel nieuwe reeks van open-base fauteuils en fauteuils worden onthuld onder de Relax Studio-collecties, het HTL-concept van luxueus comfort van bewegende meubels, geïntegreerd door technologie en designintelligentie. Elevating relaxation heeft opnieuw een sprong in stijl gemaakt door recliners een multiplayer flair te laten dragen.
richmond-knop

Richmond

kare-knop

Kare Design

hetanker-knop

Het Anker

recor

Recor Home

Account