Kare Design

Het merk KARE symboliseert ideeën voor inrichting die uniek en authentiek zijn - nooit saai en altijd vol verbeeldingskracht en inspiratie. Al sinds 1981 verraselt het bedrijf zijn klanten en retailpartners over de hele wereld met een onvergelijkbare en onuitputtelijke verscheidenheid aan nieuwe meubels, verlichting en inrichtingsaccessoires, allemaal met een intense passie voor design. Ze omvatten fascinerende ontdekkingen van obscure ambachtelijke workshops en enigszins over-de-top maar unieke meubelstukken die een 'wow'-effect creëren, om nog te zwijgen van liefdevol vervaardigd massief houten meubilair dat een leven lang gekoesterd zal worden.

KARE slaagt als geen ander in het opsporen van stijliconen, het ontwikkelen van trends en innovaties in het ontwerpen van meubels en het vervolgens gebruiken ervan om de dromen van interieurliefhebbers te vervullen. Open voor spontaniteit en met de moed om te innoveren, modelleren onze trendscouts en creatieve geesten verrassende, betaalbare en wenselijke lifestyle-collecties. Voor onconventionele en romantische geesten, voor de wilde en de stijlbewuste, voor paradijsvogels en voor iedereen die alle beperkingen opheft als het gaat om het inrichten van hun eigen interieur.

Inspiratie - geen conventie

KARE is een onconventioneel meubelbedrijf dat de allernieuwste concepten strikt verwerpt, strategisch opereert met gevoel voor de markt en zorgt voor blijvend succes met revolutionaire inrichtingsideeën. Jürgen Reiter en Peter Schönhofen zijn de leidende geest achter dit alles. Ze richtten het bedrijf op als studenten en als eigenaren en managers blijven ze aan het hoofd van het bedrijf tot op de dag van vandaag - werken met passie, een bereidheid om te innoveren en persoonlijke betrokkenheid. Als internationale leverancier en veranderingsorganisatie is KARE dus sneller, slimmer en succesvoller op de markt.
recor

Recor

passepartout-knop

PassePartout

koopmans-knop

Koopmans

Account