Meubel outlet

Bent u net verhuisd of bent u misschien toe aan een nieuw interieur tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Hugo Wonen zeker aan het juiste adres, zo hebben wij een meubel outlet waar u kunt kiezen uit verschillende meubels tegen zeer scherpe prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van allerlei exclusieve meubels. De topkwaliteit meubels die wij aanbieden zijn erg divers, zo hebben wij voor ieder wat wils. Wij bieden onder andere meubels voor in de slaapkamer, woonkamer en eetkamer. Van woonaccessoires tot aan bankstellen en complete eetkamer sets. Bekijk alle meubels die in de outlet zijn, via onze meubel outlet pagina.

Complete set – Meubel outlet

Bij Hugo Wonen hebben wij het makkelijk gemaakt voor u. Wij bieden namelijk complete sets aan, bestaande uit meerdere meubels die bij elkaar passen. Zo kunt u meteen uw hele woonkamer inrichten zodat uw interieur geheel matcht. De prijzen staan per meubel op de website vermeld, het is ook mogelijk om zelf uw set samen te stellen. Naast nieuwe meubels in ons assortiment, hebben wij ook meubels in de outlet. In onze meubel outlet heeft u de keuze uit verschillende meubels, zoals een bankstel of een boxspring, en dat tegen een zeer scherpe prijs. Blijf daarom altijd op de hoogte van ons assortiment door ons te volgen op onze social media kanalen, zoals Facebook en Instagram.

Boxspring tegen een scherpe prijs – Meubel outlet

Iedereen wilt natuurlijk wel een fijne nachtrust hebben. Om lekker te kunnen slapen is het belangrijk om een goed bed aan te schaffen. Daarom kiezen de meeste mensen voor een boxspring. Boxsprings zijn daarom ook over het algemeen van hoge kwaliteit. Wilt u wel een nieuwe boxspring kopen, maar vindt u het aan de dure kant? Dan kunt u het beste even een kijkje nemen bij onze meubel outlet. 

Design meubel outlet Utrecht

Wilt u design meubels kopen voor uw huis, maar wilt u hier advies bij? Wij helpen u hier graag bij, Hugo Wonen luistert naar uw wensen en gaat samen met u op zoek naar de geschikte meubels. Wij hebben een ruime voorraad aan interieurartikelen van goede kwaliteit en werken samen met meer dan 20 leveranciers, waardoor wij uw producten snel kunnen leveren. Hugo Wonen is de meubelzaak van Utrecht en omstreken. Bent u op zoek naar design meubels in Utrecht? Kom dan direct langs bij een van onze filialen en bekijk onze design meubel outlet in Utrecht. 

Meubel outlet

Contact

Heeft u vragen over onze meubel outlet? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 030-2670819 of stuur een e-mail naar info@hugowonen.nl. Verder is het ook mogelijk om onze showroom in Utrecht of Rijneke te bezoeken. Adres Utrecht: Australiëlaan 38, 3526 AB Utrecht. Adres Rijneke: Rijndijk 2H, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk.

Account