Mondiart

MondiArt is een creatieve fabrikant van wanddecoraties in de breedste zin van het woord. Met een 30 jaar ervaring is MondiArt toonaangevend op het gebied van wanddecoraties en andere vormen van kunst op diverse materialen. Wij van Hugo Wonen kunnen ons goed erin vinden en we raken enorm geinspireerd van de MondiArt collectie. Ze hebben een uit een lopende collectie van modern, abstract tot aan klassieke stukken.

MondiArt heeft een intensieve samenwerking met designers, kunstenaars, fotografen en uitgevers wereldwijd, daarom is hun assortiment zo divers en de mogelijkheden zijn daardoor oneindig.

Ons creatieve team ondersteunt u bij het samenstellen van uw totaal concept of mooie wanddecoratie.

Het MondiArt team maakt van ieder interieur of project iets bijzonders!

Spiegels en fotolijsten in allerlei soorten en maten.

Spiegel lijsten zijn helemaal hot op dit moment. Je ziet het overal, in films tot aan inrichtingen bij grote meubel specialzaken. Het is natuurlijk te gek om je icoon of foto's van onvergetelijke momenten van sterren aan je muur te hebben. Wij zijn ook een grote fan ervan, zo hebben wij een hele hoop spiegellijsten in ons assortiment opgenomen. Het past in elke kamer van je woning zelfs op het toilet. Het ziet er classy uit en het zegt ook wat over de persoon die er woont.

Hou jij ook van deze trend? Dan ben je bij ons aan het goede adres want de prijzen varieren nogal. Wij hebben een groot aanbod van spiegellijsten van bekende supersterren tot aan sporthelden maar wel tegen een zeer aantrekkelijke prijs, dus je hele muur volhangen hoeft geen fortuin te kosten bij ons.
passepartout-knop

Passe Partout

richmond-knop

Richmond Interiors

koopmans-knop

Koopmans

Account