Recor Furniture

Belgisch kwaliteits vakmanschap. Een van de belangrijkste factoren van het succes is zonder enige twijfel het Belgische vakmanschap waar Recor sinds jaren garant voor staat. Alle meubels zijn ontworpen en vervaardigd met een extreme focus op kwaliteit en comfort. De hele collectie blinkt uit met een opmerkelijke prijs-performantie-ratio.

Brasseur

Brasseur is een karaktervolle salon, heel stoer en stevig, maar toch met een speelse knipoog dankzij het elliptische pootje en de mooie details in het stikwerk.

Frappe

Frappe is een comfortabele, luchtige, compacte salon die heel cosy is, maar met een leuke twist dankzij het frivole pootje.

Marsala

Marsala, met een vintage en romantische vormentaal, combineert esthetiek met ergonomie. Bijpassend met de volledige Hermitagecollectie, vindt deze zetel zijn plaats in elk interieur.

Merlot

Stof, leder en hout: de versmelting van deze materialen in een vernieuwende combinatie doet de Merlot stralen. De hedendaagse verfijnde lijnen en de elegante klassieke poten worden één in dit ontwerp.
passepartout-knop

PassePartout

mondiart-knop

MondiArt

kare-knop

Kare Design

hetanker-knop

Het Anker

Account