Slaapkamer set Utrecht

Uw favoriete hallo en meest lastige gedag. We hebben het uiteraard over het bed. Niets is zo comfortabel als uw eigen bed. Een slaapkamer set is één van de belangrijkste meubels in het huis. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken als het gaat om een slaapkamer set uitzoeken. Het moet passen in uw interieur en u moet het zo fijn vinden, dat u er iedere dag in wakker wilt worden. Heeft u uw keuze voor een slaapkamer set al gemaakt? Bestel deze dan direct via onze website of kom de slaapkamer set in Utrecht bekijken in een van onze showrooms.

Boxspring kopen Utrecht

Als u op zoek bent naar boxsprings met een exclusieve look, dan bent u bij Hugo Wonen aan het juiste adres. Ons assortiment is zeer breed, zodat u de juiste boxspring kunt kiezen. Wij hebben diverse boxsprings in Utrecht met een zeer mooie bekleding, hoogte en kleuren. Want naast het slapen, kunt u ook gebruik maken van de ruimte onder de boxspring. U kunt kiezen voor een hogere boxspring, zodat u ruimte onder de boxspring heeft om eventuele spullen op te bergen.

Neem bijvoorbeeld ons Del Piero boxspring. Zeer handig als u een kleine ruimte heeft, maar toch luxe wilt laten uitstralen. Met onze bijzondere kleuren, zal uw bed uitblinken in uw slaapkamer. De kleuren zwart en wit hebben een zeer neutrale uitstraling, maar past mooi bij kleuren zoals rood, zwart, wit en gebroken wit. Wij helpen u graag als u uw boxspring wilt kopen in ons filiaal in Utrecht of Rijndijk.

Bedden Utrecht

Hugo Wonen staat bekend om z’n brede assortiment en diversiteit aan bedden. Zo heeft u een bed met een sierlijke uitstraling en een bed met rechte hoeken. Voor iedere voorkeur hebben wij de oplossing voor uw zoektocht naar de juiste bed. Als u een bed wilt kopen in ons filiaal in Utrecht of Rijndijk, is het belangrijk dat het bed tijdloos moet zijn en zijn kwaliteit behoudt. Daarom kunt u vertrouwen in onze bedden in Utrecht.

Zo kunt u een tijdloos design zeer mooi combineren in uw slaapkamer. Het is een investering waar u iedere dag naar zult kijken, slapen en waarbij u kunt genieten van uw rust. Blijf op de hoogte van de nieuwste bedden die binnenkomen in ons assortiment door ons te volgen op Instagram.

Slaapkamer-set-Utrecht

Assortiment – Slaapkamer set Utrecht

Naast bedden verkopen wij ook kledingkasten. Afhankelijk van wat uw wensen zijn heeft u ruime keuze in ons assortiment. Ook kunt u kiezen voor een van onze tv kasten die geschikt zijn om in uw slaapkamer te plaatsen zodat u ook een tv kunt plaatsen in uw slaapkamer. Ideaal wanneer u voor het slapen gaan nog even uw favoriete serie wilt bekijken.

Hugo Wonen bedden Utrecht

De bedden die u kunt kopen in ons filiaal in Utrecht zijn beschikbaar in meerdere kleuren en breedtes. Een hoog bed heeft het voordeel dat u opbergruimte heeft, alleen moet u rekening houden met het instappen van uw bed. Het is niet voor iedereen geschikt. Heeft u vragen over onze bedden of wilt u weten of bepaalde kleuren matchen met uw interieur? Dit kunt u natuurlijk vragen aan onze professionals of neem contact met ons op. Wij werken met meer dan 20 leveranciers, waardoor wij u snel onze producten kunnen leveren. 

Contact

Heeft u vragen over slaapkamer set Utrecht? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 030-2670819 of stuur een e-mail naar info@hugowonen.nl. Verder is het ook mogelijk om onze showroom in Utrecht of Rijneke te bezoeken. Adres Utrecht: Australiëlaan 38, 3526 AB Utrecht. Adres Rijneke: Rijndijk 2H, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk.

Account