Slaapkamer set

Uw favoriete hallo en meest lastige gedag. We hebben het uiteraard over het bed. Niets is zo comfortabel als uw eigen bed. Een slaapkamer set is één van de belangrijkste meubels in het huis. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken als het gaat om een slaapkamer set uitzoeken. Het moet passen in uw interieur en u moet het zo fijn vinden, dat u er iedere dag in wakker wilt worden. Heeft u uw keuze voor een slaapkamer set al gemaakt? Bestel deze dan direct via onze website of kom de slaapkamer set bekijken in een van onze showrooms.

Boxspring kopen Utrecht

Als u op zoek bent naar boxsprings met een exclusieve look, dan bent u bij Hugo Wonen aan het juiste adres. Ons assortiment is zeer breed, zodat u de juiste boxspring kunt kiezen. Wij hebben diverse boxsprings in Utrecht met een zeer mooie bekleding, hoogte en kleuren. Want naast het slapen, kunt u ook gebruik maken van de ruimte onder de boxspring. U kunt kiezen voor een hogere boxspring, zodat u ruimte onder de boxspring heeft om eventuele spullen op te bergen. Neem bijvoorbeeld ons Boxspring Charisma incl. nachtkasjes boxspring. Zeer handig als u een kleine ruimte heeft, maar toch luxe wilt laten uitstralen. Met onze bijzondere kleuren, zal uw bed uitblinken in uw slaapkamer.

De Boxspring Del Piero oogt heel elegant. De kleuren zwart en wit hebben een zeer neutrale uitstraling, maar past mooi bij kleuren zoals rood, zwart, wit en gebroken wit. Met de diamonds bekleding oogt het zeer luxueus. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse breedtes voor uw bed. Dit hangt uiteraard af van de grootte van uw ruimte. U heeft de keuze uit 140×200 cm, 160x200cm en 180x200cm. Al deze drie maten zijn uitermate geschikt als een tweepersoonsbed. Het is aan uw wens hoe breed u het bed wilt hebben. Wij helpen u graag als u uw boxspring wilt kopen in ons filiaal in Utrecht of Rijndijk.

Bedden Utrecht

Hugo Wonen staat bekend om z’n brede assortiment en diversiteit aan bedden. Zo heeft u een bed met een sierlijke uitstraling en een bed met rechte hoeken. Voor iedere voorkeur hebben wij de oplossing voor uw zoektocht naar de juiste bed. Als u een bed wilt kopen in ons filiaal in Utrecht of Rijndijk, is het belangrijk dat het bed tijdloos moet zijn en zijn kwaliteit behoudt. Daarom kunt u vertrouwen in onze bedden in Utrecht. Onze Engelse boxspring Chesterfield heeft tijdloos design door de hoekige vormen. Dit bed is beschikbaar in diverse kleuren.

Zo kunt u een tijdloos design zeer mooi combineren in uw slaapkamer. Het is een investering waar u iedere dag naar zult kijken, slapen en waarbij u kunt genieten van uw rust. 

Assortiment – Slaapkamer set 

Naast bedden verkopen wij ook overige slaapkamer meubels. Zo kunt u ook terecht bij ons voor een poef. Onze luxe poef is ook bekleed met de diamonds bekleding. Deze poef past perfect bij uw bed met diamonds bekleding. U kunt de poef gebruiken om even te rusten, uw voeten erop te zetten of gebruiken als opslagruimte. De luxe poef is ook beschikbaar in diverse kleuren, zodat u het ook in uw woonkamer kunt zetten. 

Hugo Wonen bedden Utrecht

De bedden die u kunt kopen in ons filiaal in Utrecht zijn beschikbaar in meerdere kleuren en breedtes. Een hoog bed heeft het voordeel dat u opbergruimte heeft, alleen moet u rekening houden met het instappen van uw bed. Het is niet voor iedereen geschikt. Heeft u vragen over onze bedden of wilt u weten of bepaalde kleuren matchen met uw interieur? Dit kunt u natuurlijk vragen aan onze professionals of neem contact met ons op. Wij werken met meer dan 20 leveranciers, waardoor wij u snel onze producten kunnen leveren. 

Slaapkamer set

Contact

Heeft u vragen over een slaapkamer set? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 030-2670819 of stuur een e-mail naar info@hugowonen.nl. Verder is het ook mogelijk om onze showroom in Utrecht of Rijneke te bezoeken. Adres Utrecht: Australiëlaan 38, 3526 AB Utrecht. Adres Rijneke: Rijndijk 2H, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk.

Account