Van Landschoot, taking care of your dreams.

Geluk komt tijdens je slaap. Bij Van Landschoot zijn ze daar zeker van. Daarom zorgen wij van Hugo Wonen voor nachtrust van de bovenste plank. Sinds 1925 is Van Landschoot een hecht familiebedrijf dat op ambachtelijke wijze kwalitatieve producten maakt in hun Belgische atelier. Hun artisanaal vakmanschap berust op meer dan 90 jaar kennis over én passie voor optimaal slapen in hét beste bed.

Van Landschoot is een toonaangevende Belgische luxe bedding producent met een vernieuwende kijk op ergonomie en gebruiksgemak. Ze combineren een verfijnde vormgeving met de meest innovatieve technologieën met als resultaat een vijf sterren slaapcomfort. Daarom bieden wij van Hugo Wonen u luxe bedding producten van Van Landschoot aan in Nederland.

Van Landschoot staat voor: 100% Belgisch, kwalitatief & innovatief.

Wat is een boxspring?

Een boxspring bestaat uit een gestoffeerde bedbodem op pootjes, met daarbovenop één of twee matras(sen).

De bedbodem of box bestaat uit honderden spiraalveren, ingewerkt over de volledige breedte van het bed. Deze zorgen voor gelijkmatige ondersteuning over de hele slaapoppervlakte, en dus voor stabiliteit: waar je ook ligt, elke zone van je bed waarborgt hetzelfde comfort. Dit is anders bij bijvoorbeeld een bed met lattenbodem, waar enkel het centrale liggedeelte buigzaam en veerkrachtig is.

Bij de boxspring hoort (optioneel) ook een hoofdbord dat de look van je bed afmaakt. Eventueel kan je aanvullen met accessoires: nachtkastjes, een opbergkoffer etc.
hetanker-knop

Het Anker

koopmans-knop

Koopmans

hjort-knop

Hjort Knudsen

Account