Wand meubel 

Wand meubel om uw muren wat stijlvoller maken? Dan is het een goed idee om een wand meubel te kopen! Wandmeubels zullen uw kale muur stijlvol opvullen. Zoekt u bijvoorbeeld een plek voor uw televisie en tegelijkertijd wat opbergruimte? Dan kunt u een tv wand meubel kopen. Naast dat deze wandmeubels erg praktisch zijn, zijn het ook nog echte eyecatchers. Ideaal om uw muur uitstraling te geven en uw tv een mooi plekje te geven. Dit hoeft overigens niet altijd groot te zijn, er zijn ook kleine wandmeubels verkrijgbaar. Bekijk nu het assortiment van Hugo Wonen!

Wand meubel kopen

Bij Hugo Wonen kunt u kiezen uit verschillende wandmeubels. Deze wandmeubels kunnen ook mooi passen bij de tv meubels die wij aanbieden. U kunt uit verschillende kleuren materialen kiezen. Kiest u bijvoorbeeld voor een hoogglans wand meubel of heeft u juist liever een houten wand meubel? U kunt ook kiezen voor de Wandkast Raffles 2-deuren, dit ziet erg leuk en gezellig uit en daarnaast ook nog eens erg stijlvol!

Wanneer u wandmeubels gaat kopen bestaan deze vaak uit meerdere kasten en elementen. Deze wandmeubels worden vaak opgehangen maar soms kan een wandmeubel staand geplaatst worden. Bij Hugo Wonen kunt heeft u ook de keuze om losse wandmeubels te kopen naar wens. 

U vindt bij ons wandmeubels voor de meest scherpe prijzen, maar laat de lage prijzen u niet afschrikken. De wandmeubels die u kunt kopen zijn van erg goede kwaliteit.
De hoogglans wandmeubels in het wit kunnen uw interieur helemaal af maken en zorgen voor uitermate luxe en moderne uitstraling. Daarnaast is het erg makkelijk om andere kleuren te combineren met wit, hierdoor houdt u nog veel ruimte over voor andere ideeën!

Over wandmeubels

U moet wel opletten dat uw muur groot genoeg is voor het plaatsen van wandmeubels. Omdat wandmeubels vaak groot zijn, moet u hier wel rekening mee houden. Meet dus van te voren uw muur op en bekijk onze productinformatie. Zo voorkomt u vervelende situaties. Wanneer u niet zeker weet welke wandmeubels bij u passen, kom dan langs in onze vestiging. Hugo Wonen is een meubelspecialist en wij weten zeker dat u tevreden naar huis zal gaan! 

wand meubel

Contact

Heeft u vragen over een onze wandmeubels? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 030-2670819 of stuur een e-mail naar info@hugowonen.nl. Verder is het ook mogelijk om onze showroom in Utrecht of Rijneke te bezoeken. Adres Utrecht: Australiëlaan 38, 3526 AB Utrecht. Adres Rijneke: Rijndijk 2H, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk. Blijf op de hoogte van ons assortiment door ons te volgen op Facebook en Instagram.

Account