Woonkamer set

Woonkamer set kopen? Wanneer u op zoek bent naar een woonkamer set, bent u bij Hugo Wonen aan het juiste adres. Hugo Wonen beschikt dan ook over een ruim assortiment woonkamer meubels, genoeg keuze om uw ideale woonkamer samen te stellen. Heeft u bepaalde woonkamer meubels op het oog? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in een van onze filialen. 

Woonkamer meubels

Na een lange dag werken is er niks fijner dan om even lekker neer te ploffen op uw bank en even uw rust te pakken. Wel is het van belang om al uw woonkamer meubels met elkaar te laten matchen. Bij Hugo Wonen bieden wij dan ook verschillende woonkamer sets aan. U bent natuurlijk geheel vrij in uw keuze van woonkamer meubels. Zo kunt u uw woonkamer set zelf samenstellen, geheel op basis van uw smaak en formaat. Mocht u een bepaalde woonkamer meubels op het oog hebben, maar is de kleur of het materiaal niet helemaal uw smaak? Dan bieden wij ook nog eens de mogelijkheid om uw woonkamer set, geheel op maat te laten maken

Realiseer uw droom woonkamer bij Hugo Wonen

Bij Hugo Wonen hebben wij een enorm assortiment meubels. Wanneer u toe bent aan het vernieuwen van het meubilair in uw huis, hoeft u dus niet verder te zoeken. Of u nu op zoek bent naar meubels voor uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer of accessoires, wij hebben allerlei meubels onder één dak. Door onze samenwerkingen met maar liefst 20 leveranciers, kunt u kiezen uit verschillende stijlen meubilair. 

Hugo Maatwerk – Woonkamer set

Vaak kregen wij de vraag of het mogelijk is om een bepaald woonkamer meubel aan te passen. Denk aan het aanpassen van het formaat of de kleur. Daarom hebben wij Hugo Maatwerk geïntroduceerd. Met Hugo Maatwerk, passen wij de woonkamer meubels die u op het oog heeft, compleet aan op basis van uw smaak. Dit is erg uniek en hiermee zijn wij ook een van de weinige meubelzaken in Nederland die dit allemaal mogelijk maakt! Hiermee kunt u uw droom woonkamer set samenstellen, zonder rekening te hoeven houden met het formaat en de stof van bepaalde meubels. Wilt u meer informatie over Hugo Maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Complete woonkamer set

Contact

Heeft u vragen over onze woonkamer set? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 030-2670819 of stuur een e-mail naar info@hugowonen.nl. Verder is het ook mogelijk om onze showroom in Utrecht of Rijneke te bezoeken. Adres Utrecht: Australiëlaan 38, 3526 AB Utrecht. Adres Rijneke: Rijndijk 2H, 2394 AH Hazerswoude-Rijndijk. Blijf op de hoogte van ons assortiment via onze social media kanalen, Facebook en Instagram.

Account