Showroom Hugo Wonen

Bij Hugo Wonen kan je terecht voor de inrichting van jou woning! Het motiveert ons dagelijks om jou te adviseren zodat jij thuis komt op een plek die jij thuis noemt. Met 1500 vierkante meters aan showroom kan je je helemaal uitleven en inspiratie opdoen voor je eigen interieur. Bij ons kan je kilometers showroom af lopen om een te zien wat er is in meubelland zodat je een goede inzicht krijgt van wat er is.

In 2018 hebben wij besloten om naast Sleep4less een nieuwe merk te introduceren bij het grote publiek. De afgelopen jaren zijn wij als Sleep4less enorm gegroeid maar daarnaast zijn we ook veel meer gaan doen. We zijn flink uitgebreid en daarnaast is ons assortiment ook erg veranderd. Sinds een paar jaar zijn wij naast bedden, boxsprings, matrassen, kussens, nachtkastjes etc. nog veel meer andere producten toegevoegd aan ons assortiment. We hebben een uitstapje gemaakt naar banken en hoekbanken maar dat smaakte naar meer. Wij zijn zelf ook liefhebbers van interieurs en van het een kwam het ander, voor we het wisten verkochten we alles wat te maken had met interieurs. Tafels, kasten, lampen, accessiores, stoelen, bureaus... noem het maar op en als het te maken heeft met wonen en slapen dan kunnen wij er wel aan komen. Daarom moesten we Hugo Wonen introduceren, een naam die veel beter aansluit aan ons assortiment.

Hugo Wonen is de branding van onze nieuwe stijl en visie. Wij zijn ons gaan richten op het luxueuze segment, nee dat betekend niet meteen duur. Wij gaan juist luxueuze meubelen aanbieden tegen een scherpe prijs. Wij vinden dat luxueus wonen betaalbaar moet zijn en daarom hebben wij in 2018 een hele mooie collectie kunnen aanbieden die erg goed is aangeslagen bij het publiek en wij zullen in 2019 nog meer mooie luxueuze meubelen aan onze collectie toevoegen zodat de keuze nog groter gaat zijn. Daarnaast hebben we ook een hoop tijdloze meubelen die aansluit aan elke stijl. Denk aan mooie keukentafels en hippe moderne tv-meubels die passen bij diverse stijlen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij Hugo Wonen aan de Rijndijk 2H in Hazerswoude aan meubelboulevard het Rijneke.

Zakelijk Interieur

Hugo Wonen is er ook voor zakelijke klanten en op het gebied van business interieur. Of het nu gaat om hotel, horeca of zorginstellingen. Van lounge ruimte tot wachtruimte zijn wij actief.

Voor advies op maat, korte communicatielijnen met vaste aanspreekpunten, scherpe offertes en al dan niet gewenst een full service pakket inclusief kant en klare oplevering kunt u bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie over business interieur of neem contact op via het contact formulier hieronder.

Luxe Design Meubelen

Shop uw luxe designer meubelen bij Hugo Wonen. Is uw interieur meer dan alleen uw inrichting van uw woning? Bent u echt een meubel liefhebber en bent u op zoek naar designer meubelen dan bent u bij ons aan het juiste adres. De mooiste design meubelen zoals sofa's en boxsprings vindt u bij Hugo Wonen. Eerste klas designartikelen van de mooiste design merken uit binnen- en buitenland. Ook voor salontafels en luxueuze accessoires zit u goed bij Hugo Wonen.

Een groot gedeelte van ons assortiment boxsprings, bedden, sofa's en banken vindt u in de webshop maar u kunt ook een afspraak maken met een van onze specialisten/ woning stylisten, zij kunnen u precies vertellen wat leuk zal staan en kunnen u goed adviseren wat het beste past bij uw behoefte. Zo weet u precies wat u aanschaft en kunt u lekker onder het genot van een heerlijk kopje koffie uw ideale bank, bed etc. uitzoeken.

Vul hiernaast het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.